Neretas novadā avārijā bojā gājis automašīnas vadītājs

Vakar Neretas pagastā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā kāds 64 gadus vecs automašīnas vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka 1950.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Honda CRV”, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Amatas novadā, autoceļa Garkalne-Alauksts 60.kilometrā, automašīna “VW Golf”, kuru vadīja 1968.gadā dzimusi sieviete, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī. Ceļu satiksmes negadījumā cieta transportlīdzekļa vadītāja un trīs pasažieri – 1966.gadā dzimis vīrietis, 1973.gadā dzimusi sieviete un 1966.gadā dzimis vīrietis.

Jūrmalā, Meža prospekta un Oskara Kalpaka prospekta krustojumā, notika sadursme starp automašīnu “Audi A6”, kuru vadīja 1992.gadā dzimis vīrietis, un pasažieru mikroautobusu “Mercedes Benz Sprinter”. Ceļu satiksmes negadījumā cieta mikroautobusa pasažieri – 1992.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās, 1953.gadā dzimis vīrietis un 1993.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatēja vieglas traumas, un cietušie no hospitalizācijas atteicās. Savukārt 1981.gadā dzimusi sieviete ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 17 avārijas, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti 13 iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.