Satiksmes negadījumos piektdien cietis 21 cilvēks

Ceļu satiksmes negadījumos Latvijā piektdien cietis 21 cilvēks, tostarp astoņi bija gājēji un velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Liepājā, Dzelzceļnieku ielā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar melnas krāsas automašīnu “Audi” piektdien uzbrauca 2000.gadā dzimušam velosipēdistam un aizbrauca no notikuma vietas, nesniedzot palīdzību. Cietušais pusaudzis ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tukumā, Smilšu ielā 1993.gadā dzimis jaunietis ar automašīnu “Audi A4 Avant” uzbrauca 2007.gadā dzimušai meitenei, kura šķērsoja ielas braucamo daļu tuvu automašīnas priekšā. Meitenei nodarīti miesas bojājumi.

Jelgavā, Krišjāņa Barona un Uzvaras ielas krustojumā 1957.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna “Ford Focus” uzbrauca 1965.gadā dzimušam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Prūšu ielā nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca 1975.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Piektdienas rītā ap plkst.7 Daugavpilī, uz Vienības tilta 1970.gadā dzimuša vīrieša vadīts mopēds sadūrās ar automašīnu “VW Sharan”. Mopēda vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Engures pagastā, piebraucamajā ceļā uz kādām mājām nokritis 1953.gadā dzimis motociklists, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Valdeķu un Irbenes ielu krustojumā sadūrās automašīnas “Ford”, kuru vadīja 1936.gadā dzimis vīrietis, un motocikls “Kawasaki”, kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Motocikla vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Limbažu novada Vidrižu pagasta Bīriņos, autoceļa Ragana-Limbaži 8.kilometrā ap plkst.16 sadūrās 1987.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Audi A6 Avant” un 1990.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Renault Kangoo”. Avārijā cietuši abu automašīnu vadītāji un “Audi” pasažieri. “Renault Kangoo” vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā, “Audi A6” vadītājs un 1951.gadā dzimis pasažieris no hospitalizācijas atteicās, taču 1993.gadā dzimis pasažieris ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā, Ventspils šosejas 18.kilometrā, ap plkst.22 sadūrās 1967.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Volvo V40” un automašīna “Mercedes Benz ML320”. Ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts “Volvo” vadītājs, 1994.gadā dzimis pasažieris un 2002.gadā dzimis bērns. Savukārt 1993.gadā dzimusi pasažiere no hospitalizācijas atteikusies.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 78 ceļu satiksmes negadījumi. Rīgas reģionā reģistrēta 38 avārijas, kurās cieta deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja piecus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Tīs no tiem aizturēti Latgalē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.