Šorīt Rīgā autobusa un džipa sadursmē gājuši bojā divi cilvēki

Šorīt Rīgā autobusa “Ikarus” un apvidus automašīnas “Porsche Cayenne” sadursmē gājuši bojā divi cilvēki, bet vēl divi cietuši.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, plkst.4.23 tika saņemts izsaukums uz Ganību dambi, kur bija sadūries autobuss un automašīna. Avārijas brīdī autobusā bija tikai viens cilvēks – šoferis, bet automašīnā – vadītājs un divas pasažieres.

Negadījumā gāja bojā divi automašīnā esošie cilvēki, bet trešais guva ievainojumus. Savukārt autobusa šoferis pats bija spējīgs izkļūt no transportlīdzekļa un aiziet līdz mediķiem.

Kā aģentūru LETA vēlāk informēja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Dairis Anučins, pēc sākotnējās informācijas, apvidus automašīna, pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, iebrauca pretējā joslā un tur sadūrās ar satiksmes autobusu “Ikarus”, kurš brauca bez pasažieriem.

No gūtajām traumām notikuma vietā mira apvidus automašīnas vadītājs, 1988.gadā dzimis vīrietis, un pasažiere, 1991.gadā dzimusi sieviete. Vēl viena apvidus automašīnas pasažiere cieta un ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Kā sacīja Anučins, apvidus automašīnas pēdējais spidometra rādījums bijis 80 kilometri stundā.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, negadījumā iesaistītais ir “Rīgas satiksmes” autobuss, kurš avārijasbrīdī nepārvadāja pasažierus.

VP skaidro negadījuma apstākļus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.