Stopiņu novadā avārijā cietuši pieci nepilngadīgi pusaudži

Vakar vakarā Stopiņu novadā avarējusi automašīna un pēc negadījuma slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti pieci nepilngadīgi pusaudži.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Līči-Upesleja 2.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs ar automašīnu “BMW” nobrauca no ceļa, ietriecās ceļa zīmē un pēc tam ietriecās kokā. No avarējušās automašīnas ar dažādām traumām slimnīcā nogādāti pieci nepilngadīgie, kuri dzimuši no 1998. līdz 2001.gadam.

Savukārt Rīgā, Motoru ielā, 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Audi” notrieca 2004.gadā dzimušu zēnu, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā. Pēc trieciena zēns uzkrita 1931.gadā dzimušai gājējai, kura arī ar traumām nogādāta slimnīcā, no kurienes pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas atlaista mājās.

Babītes novadā, uz veloceliņa starp Rīgu un Babīti, sadūrās velosipēdisti – 1988.gadā dzimis vīrietis un 1973.gadā dzimusi sieviete. Abi cietušie ar traumām nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 17 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti pieci iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.