Vangažos iereibis vadītājs ar kvadriciklu ietriecas kokā

Ceturtdien Vangažos iereibis vadītājs, braucot ar kvadriciklu, ietriecās kokā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Saules ielā 1987.gadā dzimis vīrietis 1,72 promiļu alkohola reibumā, braucot ar kvadriciklu, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Avārijā cieta kvadricikla pasažieris – 1986.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Apogu ielā, 1951.gadā dzimis vīrietis, atrodoties alkohola reibumā un vadot automašīnu “VW”, ietriecās stāvošā automašīnā “Ford”. Avārijā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas “VW” vadītājs un minētā transportlīdzekļa pasažieris – 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš arī bija alkohola reibumā.

Kopumā ceturtdien Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki ceturtdien Latvijā aizturēja 11 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti septiņi iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.