“Auto Īle un Herbst” kļūst par multiservisa pakalpojuma sniedzējiem

SIA “Auto Īle un Herbst” (AIH), kļūstot par multiservisa pakalpojuma sniedzējiem, Siguldā paplašinājuši autoservisa pakalpojumu klāstu vieglo automašīnu un komerctransporta īpašniekiem.

Servisā tiek sniegti pakalpojumi Latvijā populārāko zīmolu vieglajiem automobiļiem un arī komerctransportam, nodrošinot diagnostiku, tehnisko apkopi, mazgāšanu un remontu. Remonta darbi ietver gan vienkāršu lampiņas nomaiņu, gan arī sarežģītus virsbūves darbus. Kā viens no jaunajiem pakalpojumiem jāuzsver arī auto gāzes iekārtu uzstādīšana un apkalpošana.

Diagnostiku un remontu AIH servisā veic kvalificēti speciālisti, kuri izmanto šobrīd jaunākās firmas BOSCH iekārtas.

Investīcijas ieguldītas ne tikai jaunāko iekārtu iegādei, bet arī auto virsbūvju remonta ceha attīstībai, vienlaikus nodrošinot gan kvalitatīvus auto virsbūvju remonta un krāsošanas darbus, gan videi draudzīgas tehnoloģijas. Krāsošanai izmantotās krāsas radītas uz ūdens bāzes.

Lai klienti nepaliktu bez transporta, kamēr tas atrodas servisā, AIH piedāvā automašīnu nomu, bet gadījumam, ja nav iespēja, kā nogādāt automašīnu uz servisu vai no tā, tiek piedāvāts pakalpojums “Atvest un aizvest”.

AIH valdes loceklis Māris Īle norāda: “Turpinot attīstīties un pilnveidojot mūsu servisa piedāvājumu klāstu, atbilstoši 21.gadsimta liberālā auto tirdzniecības un apkopes laikmeta garam piedāvājam multiservisa pakalpojumus, kas, taupot auto īpašnieku laiku, pieejami vienuviet. Esam investējuši vairāk nekā 250 tūkstošus eiro un iegādājušies jaunu un modernu aprīkojumu, lai varētu nodrošināt plašu pakalpojumu klāstu gan esošajiem, gan potenciālajiem klientiem, jo pie mums tagad var iegādāties arī dažādu zīmolu mazlietotās automašīnas.”

SIA “Auto Īle un Herbst” dibināts 1993.gadā. Atbilstoši 21.gadsimta liberālā auto tirdzniecības un apkopes laikmeta garam šobrīd Siguldā AIH piedāvā multiservisa pakalpojumus populārākajiem automašīnu zīmoliem Latvijā. Multiservisa pakalpojumus nākotnē plānots ieviest arī AIH servisā Rīgā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.