“Neste Oil” paplašina tīklu līdz 61 stacijai

Lielākajā automātisko degvielas uzpildes staciju tīklā “Neste Oil” šodien, 19.martā, darbu sākusi jauna automātiskā degvielas uzpildes stacija (DUS) Vecumniekos. Jaunajā DUS uzņēmums investējis 300 tūkstošus eiro, paplašinot “Neste Oil” tīklu Latvijā līdz 61 stacijai.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā “Neste Oil” DUS Vecumniekos, Rīgas ielā 1, ir piemērota gan vieglā transporta līdzekļu degvielas uzpildei, gan smagā autotransporta degvielas uzpildei ar ātrgaitas dīzeļdegvielas sūkni. Turpmākās divas nedēļas katru dienu no plkst. 8 līdz 20 jaunajā “Neste Oil” DUS atradīsies Neste Oil darbinieks, kurš klientiem palīdzēs iepazīt DUS darbību. Sākotnēji klienti Vecumnieku “Neste Oil” stacijā varēs uzpildīties vēl izdevīgāk – degvielai būs īpaša atklāšanas cena.

“Vecumnieku ”Neste Oil” degvielas uzpildes stacija ir jau trešā šogad atklātā jaunā stacija mūsu tīklā. Priecājamies, ka autobraucējiem Zemgalē varam piedāvāt vēl vienu “Neste Oil” degvielas uzpildes staciju un augstākas kvalitātes degvielu no Somijas,” saka SIA “Neste Latvija” mazumtirdzniecības vadītājs Armands Beiziķis.

Tāpat kā uz visām “Neste Oil” DUS, arī uz jauno staciju Vecumniekos gan 98. un 95. markas benzīns, gan dīzeļdegviela tiek piegādāta no “Neste Oil” rūpnīcas, kas atrodas Somijā Eiropas modernākajā naftas pārstrādes kompleksā. Par degvielu norēķināties var ar skaidru naudu, banku kartēm un “Neste Oil” degvielas karti privātpersonām un uzņēmumiem.

Visās “Neste Oil” DUS tiek ievēroti augstākie drošības un vides aizsardzības standarti. Rūpējoties par vidi, Vecumnieku “Neste Oil” stacija, tāpat kā visas “Neste Oil” DUS, aprīkota ar jaunākās paaudzes LED apgaismojumu sistēmu, kas ļauj samazināt elektroenerģijas patēriņu uz pusi. Apgaismojumu sistēma ne tikai uzlabo energoefektivitāti, bet arī klientiem nodrošina patīkamāku un gaišāku vidi “Neste Oil” degvielas uzpildes stacijās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.