Bukultos divu automašīnu sadursmē cietuši trīs cilvēki

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Ādažu ielā sadūrās automašīna “Hyundai Getz”, kuru vadīja 1951.gadā dzimusi sieviete, un automašīna “Lexus”, kuru vadīja 1963.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā tika nogādāta “Lexus” vadītāja un “Hyundai” vadītāja, kurai tika konstatēts arī alkohola reibums. Ar traumām slimnīcā tika nogādāts arī automašīnas “Hyundai” pasažieris – 1951.gadā dzimis vīrietis, kurš bija alkohola reibumā.

Rīgā, Brīvības un Ģertrūdes ielas krustojumā, automašīna “Volvo XC70” notrieca gājēju, 1968.gadā dzimušu sievieti, kura ar apakšstilba lūzumu tika nogādāta slimnīcā.

Talsu novadā, uz autoceļa Stende-Mērsrags, 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi 80”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta transportlīdzekļa vadītājs un pasažiere – 1953.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurā cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Četri no tiem bija autovadītāji un trīs – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti divi transportlīdzekļu vadītāji, viens autovadītājs un viens velosipēdists.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.