Pērn piedzīvots otrs straujākais pārdotā degvielas apjoma kāpums

Lielākā pašmāju degvielas tirgotāja „VIRŠI-A” apkopotā informācija par darbības rezultātiem 2013. gadā liecina, ka uzņēmums piedzīvojis otro straujāko degvielas pārdošanas apjoma pieaugumu savā 19 gadu pastāvēšanas laikā. Pērn pārdotās degvielas apjoms salīdzinājumā ar 2012. gadu ir pieaudzis par 3 miljoniem litru. Kāpums vērojams dīzeļdegvielas un autogāzes produktiem, savukārt benzīna pārdotie apjomi ir nedaudz kritušies.

Foto: iAuto.lv

Jānis Riekstiņš, AS „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs: “Nenoliedzami darba rezultātus 2013. gadā raksturoju kā labus. Pirmo reizi pēc ekonomikas recesijas perioda ir izdevies nostabilizēt un audzēt pārdošanas apjomus. Galvenokārt, tas saistīts ar “VIRŠI-A” paplašināto degvielas uzpildes staciju tīklu – pērn esam atvēruši sešas jaunas “VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijas (DUS), kuras visas ir attaisnojušas uz tām liktās cerības. Piemēram, DUS Pūre jau pēc pirmā darbības mēneša uzrādīja ļoti labus pārdošanas rezultātus. Vērtējot degvielas veida pieprasījumu, jāatzīst, ka autovadītāji aizvien vairāk dod priekšroku ekonomiskai degvielai. Līdz ar to, ņemot vērā klientu vēlmes, 2014.gadā turpināsim nodrošināt autogāzes pieejamību aizvien lielākā skaitā „VIRŠI-A” DUS.”

Kā norāda Riekstiņš, pārdoto litru rekordi krita tā saucamajā pirmskrīzes periodā. Uzņēmumā uzsver, ka datu analīze liecina, ka, visticamāk, tuvākajā laikā šādus rekordaugstus rezultātus neizdosies sasniegt. “VIRŠI-A”, strādājot visā Latvijā, saskaras ar gandrīz 200 000 lielo aizbraucēju skaitu un tā ietekmi uz Latvijas ekonomiku, jo īpaši reģionos.

AS „VIRŠI-A” ir viens no straujāk augošajiem un pieredzes bagātākajiem degvielas tirdzniecības uzņēmumiem Latvijā. Šobrīd Latvijā ir 46 „VIRŠI-A” DUS, taču 2014.gada attīstības plānos ietilpst jaunu DUS atvēršana gan reģionos, gan Pierīgā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.