Iecavas novadā gāja bojā kravas automašīnas vadītājs

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Rīga-Bauska 35.kilometrā kravas automašīnas “Mercedes-Benz” ar piekabi vadītājs, 1966.gadā dzimis vīrietis, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa un apgāzās. Vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt Rīgā, Kurzemes prospektā, 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Škoda”, notrieca gājēju – 1954.gadā dzimušu sievieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši septiņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji un divi – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Tostarp Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri transportlīdzekļu vadītāji – divi autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.