Vakar ludzas novadā apgāzusies vieglā automašīna

Vakar Ludzas novadā apgāzusies vieglā automašīna un cietusi tās vadātāja.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa Jēkabpils-Ludza-Krievijas robeža, Cirmas pagastā, 1981.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Opel Astra”, neizvēlējās drošu kustības ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Automašīnas vadītāja ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Balvu novadā 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “VW Passat Variant”, neizvēlējās drošu kustības ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta automašīnas pasažieris – 1989.gadā dzimis vīrietis, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka Jelgavā, Krišjāņa Barona ielā, 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “VW Polo”, notrieca gājēju, 1939.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, septiņi no tiem bija autovadītāji un seši – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri vadītāji – trīs autovadītāji un viens velosipēda vadītājs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.