Daugavpils novadā avārijā gāja bojā automašīnas pasažiere

Vakar Daugavpils novadā, avarējot vieglajai automašīnai, gājusi bojā transportlīdzekļa pasažiere.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Skrudalienas pagastā uz autoceļa Daugavpils-Skrudaliena-Baltkrievijas robeža 1944.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Volkswagen Golf”, slidenos ceļa apstākļos netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas pasažiere – 1949.gadā dzimusi sieviete.

Daugavpilī, Vizbuļu ielā, 1966.gadā dzimuša vīrieša vadīta kravas automašīna “Volvo” ar piekabi notrieca gājēju, 1983.gadā dzimušu vīrieti, kurš pārvietojās pa ceļa braucamo daļu. Gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Garkalnes novadā, autoceļa Garkalne-Alauksts 4.kilometrā 1955.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Volkswagen Passat” notrieca gājēju, 1946.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar lūzumiem, galvas traumu un alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 59 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 36 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši sešus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Trīs no tiem bija autovadītāji un trīs – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēts viens autovadītājs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.