Viļānu novadā avārijā cietuši seši cilvēki

Vakar Viļānu novadā vieglās un kravas automašīnas sadursmē cieta seši cilvēki, no kuriem četri hospitalizēti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Jēkabpils-Ludza-Krievijas robeža 70.kilometrā sadūrās vieglā automašīna “Audi A4 Avant” un kravas automašīna “Iveco” ar piekabi. Pēc sadursmes kravas automašīna apgāzās un bloķēja satiksmi. No avarējušās automašīnas slimnīcā nogādāta 1990.gadā dzimusi sieviete, divi 1993.gadā dzimuši vīrieši un 1993.gadā dzimusi sieviete, kura ar politraumu nogādāta slimnīcā reanimācijas nodaļā. Vēl divi cietušie – 1994.gadā dzimis vīrietis un 1970.gadā dzimis vīrietis – pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas palaisti mājās.

Savukārt Rīgā, Biķernieku un Ulbrokas ielas krustojumā, pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu BMW notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu sievieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī gājēja ar politraumu nogādāta slimnīcā.

Aizputē, Atmodas ielā, 1984.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Audi A4”, notrieca velosipēdistu, 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 66 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cieta desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 15 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji un septiņi – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 cilvēki – septiņi autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.