Jelgavā avārijā smagi cietis motociklists

Foto: Publicitātes foto

Vakar Jelgavā pēc vieglās automašīnas un motocikla sadursmes smagi cietis kāds motocikla vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas un Izstādes ielas krustojumā 1947.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi A4 Avant”, veica kreiso pagriezienu un sadūrās ar motociklu “Kawasaki”, kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes no motocikla nolūza virsbūves detaļas, kas bojāja automašīnu “VW Sharan”. Avārijā cieta un ar diagnozi politrauma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs. Negadījumā cieta arī automašīnas “Audi” pasažiere – 1946.gadā dzimusi sieviete, kura pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas varēja doties mājās.

Savukārt Rīgā, Dzirciema ielā, 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu “Kawasaki”, pagaidām nenoskaidrotos apstākļos apgāzās. Motocikla vadītājs ar lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cieta seši cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 42 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 29 bija autovadītāji, 13 – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 24 cilvēki – 17 autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.