Ogrē nāvējoši traumēta gājēja

Vakar Ogrē vieglā automašīna nāvējoši traumējusi pagaidām neidentificētu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgas un Raiņa ielas krustojumā 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “BMW 525”, notrieca pagaidām neidentificētu sievieti. Cietusī ar dažādām traumām smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā, kur no gūtajām traumām nomira. Pēc sākotnējās informācijas, bojā gājusī ir aptuveni 75 gadus veca. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro mirušās sievietes personību.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 23 avārijas, kurās cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 45 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 26 bija autovadītāji, 19 – velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 18 transportlīdzekļu vadītāji – desmit autovadītāji un astoņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

 
 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.