Vakar Rīgā sirmgalvis ar auto ietriecies kokā

Vakar Rīgā kāds sirmgalvis ar automašīnu ietriecies kokā.

Negadījums noticis Jaunciema gatvē. Automašīnu “Citroen”, kas ietriecās kokā, vadīja 1934.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāta automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete.

Savukārt Smiltenes novada Brantu pagastā pagaidām nenoskaidrotas personas vadīts traktors nobraucis no ceļa un apgāzies. Negadījumā cietis 1977.gadā dzimis vīrietis un 1974.gadā dzimusi sieviete, kuri nogādāti slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Zentenes ielas un Anniņmuižas bulvāra krustojumā notikusi sadursme starp 1960.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Volkswagen”, 1964.gadā dzimuša vīrieša vadīto automašīnu “Hyndai” un 1990.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “BMW”. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts “Hyndai” vadītājs.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu valstī noformēti 213 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Rīgas reģionā noformēts 101 protokols, Zemgales reģionā 52 protokoli, Vidzemes reģionā 32 protokoli, Kurzemes reģionā 15 protokoli un Latgales reģionā 13 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā apturēti astoņi šoferi, no tiem seši Rīgas reģionā un pa diviem Vidzemes un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar septiņiem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.