“VAG OFF 2016” pasākums 10.-11.septembris

Lieliskas ziņas visiem V.A.G. automarku cienītājiem! Iepazīstinam jūs ar jaunu VAG OFF projektu, kas ir domāts ne tikai spēkratiem un to īpašniekiem, bet arī skatītājiem.

Katrs atradīs šeit, kaut ko interesantu priekš sevis – jaunus draugus, noderīgus kontaktus, svaigas idejas, iespēju parādīt sevi un apskatīt citus, satikties ar veciem draugiem un piedalīties sacensībās.

Pasākums notiks 70 kilometru attālumā no Rīgas centra – Minhauzena Pasaulē, Duntē. Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt Minhauzena muzeju, pastaigāties pa muižu. Šeit brauc cilvēki no tālām zemēm, izjust īpašo atmosfēru – kādēļ palaist garām tādu iespēju?

Muzejs atrodas Rīgas jūras līča dienvidrietumos viena kilometra attālumā no zelta smilšu pludmales. Un tas nozīmē, kad ikvienam arī būs iespēja noslēgt peldēšanas sezonu mūsu siltajā Baltijas jūrā!

Ar nepacietību gaidām visus VW, Audi, Škoda, Seat, Porsche, Bentley īpašniekus, cienītājus, entuziastus un vienkārši ieinteresētus cilvēkus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un citām valstīm!

Dalības maksa pret ziedojumu:
15 Eiro – vadītājs + spēkrats
10 Eiro – līdzbraucējs
5 Eiro – bērni līdz 12 gadiem

Cenā iekļauts: Stāvvieta mašīnai, telts vieta, Minhauzena muzeja ekspozīcijas apmeklēšana, taka Minhauzena alus kauss un arī lielākā atrakcija bērniem koka kuģis.

Audi Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.