Tukumā automašīna uzbraukusi diviem gājējiem; par ātruma pārsniegšanu noformēti 298 protokoli

Vakar Tukumā automašīna uzbraukusi diviem gājējiem, bet par ātruma pārsniegšanu noformēti 298 protokoli un pieķerti 10 dzērājšoferi.

Negadījums noticis Putniņu ielā, kur 1974.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Ford Mondeo”, uzbraukusi diviem gājējiem, kas bijuši uz ceļa braucamās daļas. Pēc sadursmes automašīna nobraukusi no ceļa un ietriekusies sētas žogā, bojājot to. Traumas negadījumā guvuši 1986. un 1999.gadā dzimušie gājēji.

Rīgā, Citadeles un Muitas ielas krustojumā, 1986.gadā dzimis velosipēdists sadūries ar automašīnu “Toyota”, kas lokanajā piekabē vilkusi automašīnu “Volkswagen”. Negadījumā cietis riteņbraucējs, kurš nogādāts slimnīcā.
Savukārt Rīgā, Silikātu ielā, 1956.gadā dzimis vīrietis ar kravas automašīnu “Scania” notriecis 1964.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Stirnu un Ūnijas ielas krustojumā notikusi sadursme starp 1995.gadā dzimušas jaunietes vadītu automašīnu “Volkswagen” un motociklu BMW, ko vadījis 1982.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma slimnīcā nogādāts motocikla vadītājs.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu uz Latvijas ceļiem noformēti 298 administratīvā pārkāpuma protokoli, savukārt par braukšanu dzērumā apturēti desmit šoferi. 

Par ātruma pārsniegšanu 125 protokoli noformēti Rīgas reģionā, 51 Zemgales reģionā, pa 47 protokoliem noformēti Vidzemes un Kurzemes reģionā, bet Latgales reģionā noformēti 28 protokoli.

Visvairāk dzērājšoferu pieķerti Rīgas reģionā – pieci, turklāt vēl viens šoferis pie stūres bija sēdies narkotisko vielu iespaidā. Kurzemē pieķerti divi dzērājšoferi, bet pa vienam – Zemgales, Vidzemes un Latgales reģionā.
Rīgas reģionā apturēts arī viens agresīvs šoferis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 57 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.