Uz Latvijas ceļiem 352 jaunas Opel policijas automašīnas

Opel 25 gadu laikā Baltijas valstīs ir piegādājis līdz šim lielāko autoparka pasūtījumu. Latvijas Valsts policijas izsludinātajā 755 transportlīdzekļu iepirkumā Opel tika izvēlēts kā 352 jaunu automašīnu piegādātājs. Nodošanas ceremonija norisinājās otrdien, 28.jūnijā, tajā piedalījās Opel SEE Baltijas, kā arī Latvijas Opel dīleru pārstāvji.

Tikko piegādātais Opel autoparks sastāv no 10 Insignia Sports Tourer, 60 Insignia sedaniem un 217 Mokka automašīnām. Pārējās 65 Opel automašīnas plānots piegādāt 2017.gadā. Lielākā daļa no tām aprīkotas ar policijas prasībām atbilstošu aprīkojumu, iekļaujot speciālās iekārtas, trafarējumu un bākugunis. Automašīnu sagatavošanā un nodošanā piedalījās trīs Opel dīleri – Amserv Krasta, Auto Blitz un Autofavorīts.

“Policijas iepirkums ar 352 automašīnām ir lielākais Opel Baltijas vēsturē,” saka Opel SEE Baltijas reģiona vadītājs Mareks Vihuri (Marek Vihuri). “Mēs esam lepni un gandarīti par iespēju piedalīties atklātajā konkursā, kura rezultātā Opel automašīnas ir atzītas par saimnieciski visizdevīgākajām un atbilstošām Valsts policijas iepirkuma prasībām, ar uzticamām drošības funkcijām, labas kvalitātes un cenas attiecību. Šīs augsti vērtētās īpašības mēs piedāvājam visos Opel modeļos, kā komerciālajiem, tā arī privātajiem klientiem.”

 

 
 

Foto: Opel

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.