Kocēnu novadā divu automašīnu sadursmē cietuši pieci cilvēki

Vakar Kocēnu novadā divu automašīnu sadursmē cietuši pieci cilvēki.

Negadījums noticis ceļa Kocēni – Limbaži – Tūja 3.kilometrā, kur 1982.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Honda Accord” sadūrusies ar tajā pašā virzienā braucošo automašīnu “Opel Vivaro”, kuru vadījis 1988.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā abas mašīnas iebraukušas grāvī. Negadījumā cietis automašīnas “Honda” vadītājs, kā arī četri pasažieri – 1991. un 1993.ghadā dzimušas sievietes un divi 1989.gadā dzimuši vīrieši.

Rīgā, Lielvārdes un Gunāra Astras ielas krustojumā 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Honda”, nav devis ceļu 1984.gadā dzimušai sievietei, kura braukusi ar velosipēdu. Pēc sadursmes slimnīcā ar traumām nogādāta velosipēda vadītāja.

Arī Preiļos, Daugavpils un Mehanizatoru ielas krustojumā cietis velosipēda vadītājs – 1998.gadā dzimušu jaunieti ar automašīnu notriecis 1974.gadā dzimis vīrietis.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 234 protokoli.

Rīgas reģionā noformēti 90 protokoli, Zemgales reģionā 49 protkoli, Vidzemes reģionā 47 protokoli, Latgales reģionā 27 protokoli un Kurzemes reģionā – 21 protokols.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija pieķērusi 10 šoferus, bet par sēšanos pie stūres narkotisko vielu reibumā – vienu cilvēku.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 40 negadījumi ar četriem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.