Talsu novadā avārijā bojā gājuši divi pusaudži, bet vēl viena jauniete smagi cietusi

Vakar Talsu novada Ģibuļu pagastā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājuši divi pusaudži, savukārt automašīnas vadītāja smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā

Negadījums noticis ap plkst.20.32, ceļa posmā Talsi-Stende-Kuldīga, kur 1997.gadā dzimušas jaunietes vadītā automašīna “Toyota Yaris” nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā bojā gājuši divi 2000.gadā dzimuši puiši, bet pati autovadītāja smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Savukārt Jelgavas novada Lielplatones pagastā, alkohola reibumā esošs vīrietis, vadot automašīnu “Mercedes Benz C200”, nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā netika galā ar automašīnas vadību un ietriecās kokā. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tukumā, Spartaka ielā, 2008.gadā dzimis zēns braucis ar velosipēdu un nav pārliecinājies par kustības drošību, kā rezultātā uzbraucis priekšā esošajai automašīnai. Zēns pēc sadursmes nogādāts slimnīcā.

 

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 253 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Visvairāk protokoli noformēti Rīgas reģionā – 105. Zemgales reģionā noformēti 47 protokoli, Vidzemes reģionā 43 protokoli, Latgales reģionā 39 protokoli, bet Kurzemes reģionā – 19 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti deviņi šoferi – pa trim Rīgas, Vidzemes un Kurzemes reģionā.
Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar 12 cietušajiem un diviem bojāgājušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 28 negadījumi ar četriem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.