Ceturtdien uz Latvijas ceļiem reģistrētas 80 avārijas

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki.

Vairākkārt automašīnas uzbraukušas gājējiem, kuri pēc tam nogādāti slimnīcā.

Pēcpusdienā Rēzeknes novadā, Maltas pagasta Griščatos, uz ceļa Malta-Sloboda 1978.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Peugeot 307”, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un nobrauca no ceļa. Spēkrata vadītāja tika nogādāta slimnīcā.

Šorīt Balvos kāds 1995.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “VW Passat”, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā uzbrauca šķērslim. Negadījumā rezultātā tika hospitalizēti divi cilvēki, tostarp autovadītājs.

Vakar no rīta Pārgaujas novadā, Straupes pagastā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 1963.gadā dzimis vīrietis vadīja autobusu “Iveco”, iebrauca pretējā braukšanas joslā un izraisīja sadursmi ar 1954.gdaā dzimuša vīrieša vadīto “Audi A4”. Negadījumā cieta “Audi” vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Vēl vēlu vakarā Engures novada Smārdes pagastā 1979.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu “Harley Davidson” un izvairoties no meža zvēra, nokrita un guva miesas bojājumus. Savukārt 9.jūnija pievakarē Jelgavā, Tērvetes ielā, 1981.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu “Kawasaki”, netika galā ar tā vadību, kā rezultātā nokrita un guva traumas.

Aizvadītajā diennaktī policisti noformēja arī 774 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 230 par ātruma pārsniegšanu un divus – par agresīvu braukšanu. Septiņi šoferi vadījuši transportlīdzekli alkohola reibumā.

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.