Jūrmalā motocikla vadītājs traucas ar 120 kilometriem stundā – policisti uzsāk pakaļdzīšanos (+ video)

Vakar vēlā vakarā Ceļu policisti Jūrmalā uz Lielupes tilta pamanīja motocikla Suzuki vadītāju, kurš policistiem pretī traucās ar ātrumu 120 km/h, lai gan atļautais braukšanas ātrums šajā vietā ir 50 km/h.

Transportlīdzekļa vadītājs nereaģēja uz vairākkārtēju policistu aicinājumu apstāties, tādēļ tika uzsākta pakaļdzīšanās. Pārgalvīgais motocikla vadītājs šķērsoja gājēju pāreju un, strauji bremzējot, nokrita.

Likumsargi 1997. gadā dzimušo vīrieti aizturēja. Aizturētais motociklists ne tikai pārsniedza ātrumu un bēga no policistiem, bet viņam nebija arī atbilstošas kategorijas vadītāja apliecības.

Saistībā ar notikušo uzsākta administratīvā lietvedība par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai prasībai apturēt transportlīdzekli, kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus. Par šādu likumpārkāpumu piemēro administratīvo arestu no desmit līdz 15 diennaktīm, uzliek naudas sodu no 1200 līdz 1400 eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem. Tāpat uzsākta administratīvā lietvedība par ātruma pārsniegšanu un braukšanu bez atbilstošas kategorijas vadītāja apliecības.

Foto: Ekrānšāviņš no youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.