Automašīna Rīgā notriec narkotiku reibumā esošu jaunieti

Vakar Rīgā automašīna uzbraukusi kādam jaunietim, kurš atradies narkotisko vielu iespaidā.

Negadījums noticis Slokas ielā, kur 1964.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Mercedes Benz” uzbraucis 1999.gadā dzimušam jaunietim, kurš atradies narkotisko vielu iespaidā. Cietušais jaunietis nogādāts slimnīcā.

Liepājā, Dzērves ielā, 1967.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Toyota RAV4” uzbraukusi 2006.gadā dzimušam zēnam, kurš nogādāts slimnīcā.

Negadījumos vakar cietuši arī divi motociklisti, kuri nav spējuši novaldīt savus spēkratus. Salacgrīvas novada Liepupes pagastā 1979.gadā dzimis vīrietis, braucot ar motociklu, nokritis no tā un nogādāts slimnīcā. Rīgā, Krasta ielā, 1967.gadā dzimis vīrietis nav spējis novaldīt motociklu “Suzuki”, kā rezultātā apgāzies un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 228 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokolu noformēti Rīgas reģionā – 90. Zemgales reģionā noformēti 68 protokoli, Vidzemes reģionā – 30, Latgales reģionā – 21 un Kurzemes reģionā – 19 protokoli.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pieķerti astoņi šoferi, no tiem trīs – Rīgas reģionā, divi – Vidzemes reģionā un pa vienam – Zemgales, Kurzemes un Latgales reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 78 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 42 negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.