Zem auto riteņiem pakļuvuši vairāki bērni

Vakar ceļu satiksmes negadījumos Latvijā cietuši vairāki bērni, kuri pārvietojušies ar kājām vai braukuši ar velosipēdu.

Rīgā, Iļģuciema un Vērdiņu ielas krustojumā, 1977.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Ford” uzbraucis 2006.gadā dzimušai meitenei, kura nogādāta slimnīcā.

Ikšķiles novadā 1965.gadā dzimis vīrietis, ar automašīnu “MAN” veicot pagriešanās manevru, uzbraucis 2011.gadā dzimušam zēnam, kurš pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Varakļānu novadā automašīna “Toyota Avensis”, kuru vadījis 1971.gadā dzimis vīrietis, uzbraucis 2006.gadā dzimušam zēnam, kurš braucis ar velosipēdu.

Cēsīs, A. Kronvalda ielā, 1982.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Opel Astra” nav devis ceļu pa galveno ceļu braucošai kravas automašīnai “Scania” ar piekabi, kuru vadījis 1987.gadā dzimis vīrietis. Sadursmē cietusi 1983.gadā dzimusi sieviete un 2015.gadā dzimusi meitenīte, kuras nogādātas slimnīcā.

Vakar par ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 240 protokoli.

Visvairāk protokoli noformēti Rīgas reģionā – 122. Zemgales reģionā noformēti 39 protokoli, Kurzemes reģionā – 28, Vidzemes reģionā – 27, bet Latgales reģionā – 24 protokoli. Par automašīnas agresīvu vadīšanu apturēti četri šoferi Rīgas reģionā.

Savukārt par automašīnas vadīšanu reibumā noformēti astoņi protokoli: septiņi no tiem – par sēšanos pie stūres alkohola reibumā – un viens – par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 82 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 23 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi ar desmit cietušajiem.

Foto: iAuto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.