Rēzeknes novadā apgāžas pamatīgā reibumā esoša vīrieša vadīta automašīna

Rēzeknes novadā no ceļa nobraukusi un apgāzusies automašīna, kuras vadītājs bijis 2,37 promiļu alkohola reibumā.

Čornajas pagastā, uz ceļa Bratova-Lūznava-Vertukšņa, 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Audi A6”, nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā automašīna nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Negadījumā cietuši un slimnīcā nogādāti automašīnas pasažieri – 1994.gadā un 1987.gadā dzimuši vīrieši. Savukārt automašīnas vadītājs pats bijis 2,37 promiļu alkohola reibumā.

Tikmēr Rīgā, Tallinas un Miera ielas krustojumā, vakar vēlu vakarā tramvajs uzbraucis 1983.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Tukumā, Rīgas ielā, 1941.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “BMW X6” nav devis ceļu 1996.gadā dzimuša vīrieša vadītājai automašīnai “BMW 530”. Automašīnu sadursmē cietusi 1952.gadā dzimusī “BMW X6” pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 22 negadījumi ar trim cietušajiem.

Vakar sodīti 12 dzērājšoferi un viens agresīvs autovadītājs

Rīgas reģionā par braukšanu alkohola reibumā sodīti pieci šoferi, pa trim šoferiem sodīti Latgales un Zemgales reģionā, bet viens šoferis Kurzemes reģionā. Agresīvais šoferis apturēts Rīgas reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 295 protokoli, no tiem visvairāk Rīgas reģionā – 150.
Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 22 negadījumi ar trim cietušajiem.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.