Sestdien reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši 18 cilvēki

Sestdien Latvijas teritorijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 18 personas, tostarp motociklists.

Deviņi cilvēki ir cietuši Rīgas reģionā, septiņi – Vidzemē un pa vienam Zemgalē un Kurzemē.

23.aprīlī, ap plkst.18 Rīgā, Motoru ielā, pie iebrauktuves pagalmā Riekstu ielā 7, notika sadursme starp automašīnu “Hyundai”, kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis, un “Ford”, kuru vadīja 1959.gadā dzimusi sieviete. Viņa ar smadzeņu satricinājumu un sasitumiem nogādāta slimnīcā.

Naktī uz svētdienu ap plkst.2.30 Garkalnes novadā pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem cieta 1996.gadā dzimis velosipēdists, kurš nogādāts slimnīcā.

Naktī īsi pēc pusnakts Rīgā, Friča Brīvzemnieka ielā, pie nenoskaidrotiem apstākļiem krita 1989.gadā dzimis velosipēdists, kurš ar sasitumiem, un brūcēm nogādāts slimnīcā. Cietušais bijis alkohola reibumā.

23.aprīļa vakarā Salacgrīvas novadā pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot auto “BMW 524”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Avārijā cieta automašīnā esošie cilvēki – 1990.gadā dzimis vīrietis, kuram konstatēti sasitumi, brūces, alkohola reibums, viņš no slimnīcas atlaists mājās, 1987.gadā dzimis vīrietis, kurš guva smagas traumas, un šai pašā gadā dzimis vīrietis, kurš ievietots slimnīcas traumatoloģijas nodaļā.

Avārijā vakar cietis arī motociklists. Rīgā, Avotu un Bruņinieku ielu krustojumā, notika sadursme starp motociklu “Yamaha”, kuru vadīja 1978.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu “Volvo”, kuru vadīja 1990.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta motociklists, kurš nogādāts slimnīcā ar dažādām traumām.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.