Vakar pie Aiviekstes HES upē iebraukusi automašīna

Vakar Madonas novadā pie Aiviekstes hidroelektrostacijas upē iebraukusi automašīna Subaru Impreza.

Negadījums noticis Kalsnavas pagastā, kur 1990.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnas “Subaru Impreza” vadību, nobraucis no ceļa braucamās daļas un iebraucis upē. Negadījumā cietušo nav.

Babītes novadā, uz ceļa Rīga-Skulte-Liepāja, 1948.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Opel Astra” uzbraukusi kokam. Negadījumā cietusi automašīnas vadītāja, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Daugavpilī, Teātra un Imantas ielas krustojumā, 1992.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Audi 100” sadūrusies ar automašīnu “Ford Mondeo”, kuru vadījis 1972.gadā dzimis vīrietis. Sadursmes rezultātā “Ford Mondeo” ietriecies automašīnā “Lexus IS200”, kuru vadījis 1963.gadā dzimis vīrietis. Pēc šīs sadursmes “Lexus” nobraucis no ceļa braucamās daļas un ietriecies šķērslī. Pēc negadījuma slimnīcā palīdzība sniegta 2012.gadā dzimušam zēnam, kurš bija pasažieris automašīnā “Ford Mondeo”.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti desmit negadījumi, kuros cietuši divi cilvēki.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sodīti 19 šoferi, vēl pieci autovadītāji apturēti par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu reibumā.

Rīgas reģionā apturēti desmit šoferi, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā un pieci, kuri spēkratu vadījuši narkotisko vielu ietekmē. Zemgales un Kurzemes reģionā par braukšanu alkohola reibumā sodīti trīs šoferi, Latgales reģionā divi, bet Vidzemes reģionā viens šoferis.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 259 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk par ātruma pārsniegšanu sodīti šoferi Rīgas reģionā – 100.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.