Vakar Rīgā divu automašīnu sadursmē cietis gājējs

Vakar Rīgā pēc divu automašīnu sadursmes traumas guvis arī kāds gājējs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgā, Braslas ielā, notikusi sadursme starp 1981.gadā dzimušas sievietes vadīto automašīnu “Chrysler” un 1966.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu “Volkswagen”, kas pēc sadursmes uzbraucis kādam gājējam. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kuri no hospitalizācijas atteikušies, kā arī 1991.gadā dzimušais gājējs.

Tāpat Rīgā, Ozolciema ielā, 1974.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Opel” vēlējusies apbraukt sabiedriskā transporta pieturvietā stāvošo trolejbusu, un uzbraukusi gājējam, kurš tajā brīdī šķērsojis brauktuvi. Negadījumā cietušais 1954.gadā dzimušais gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Bet Siguldas novadā, autoceļa Sigulda-Nurmiži 3.kilometrā sadūrās 1974.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Opel” un 1982.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “MAN” ar piekabi un 1967.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna “Subaru”. Negadījumā cietis 1994.gadā dzimušais “Subaru” pasažieris.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 193 administratīvā pārkāpuma protokoli, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā par braukšanas ātruma pārsniegšanu sodīti 83 vadītāji, Zemgales reģionā 50 autovadītāji. Vidzemes reģionā noformēti 33 protokoli. Latgales reģionā 15, bet Kurzemes reģionā – 12.

Par transportlīdzekļa vadīšanu sodīti astoņi šoferi, no tiem divi Rīgas reģionā un divi Vidzemes reģionā, trīs Latgalē un viens Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.