Tikai 20 eksemplāri – Volvo Trucks radījis īpašu – Latvijai veltītu automašīnas modeli

Par godu Volvo Trucks 20 gadu darbībai Latvijā, ir radīts īpašs Volvo FH modelis “Latvia 20 Edition”, kas pircējiem no 18. marta ir pieejams vien 20 eksemplāros.

500 Zs spēcīgās Volvo FH “Latvia 20 Edition” automašīnas ir aprīkotas ar bagātīgāko komplektāciju un tās raksturo īpašs, elegants krāsojums futūristiski tumšzilā krāsā un speciālas numura zīmes. Iegādājoties kādu no 20 īpašā dizaina automašīnām, tiek iegūti arī citi labumi, kuri citām Volvo Trucks automašīnām pieejami vien kā papildpakalpojumi. “Latvia 20 Edition” pircēji gada garumā bez maksas varēs izmantot autoparka vadības sistēmu “Dynafleet”, kas attālināti sniedz informāciju par autoparka atrašanās vietu, autovadīšanas ilgumu, degvielas patēriņu, un ērtu saziņu ar autovadītājiem.

Tāpat pircēji iegūs OCTA, Premium KASKO apdrošināšanas un “Volvo Truck Asisstance” – iespēju saņemt bezmaksas tehnisko palīdzību, evakuatora pakalpojumus un palīdzību autovadītājam uz ceļa, ja ir beigusies degviela, bojāta riepa vai ir radušās kādas citas tehniskas problēmas. Līdz ar to Volvo FH “Latvia 20 Edition” ir modelis ar visbagātīgāko komplektāciju, kāds pašlaik pieejams.

“Labākais veids, kā nosvinēt lieliskas attiecības ir lieliski piedāvājumi mūsu klientiem – šajā apaļajā jubilejā tās ir 20 “Latvia 20 Edition” automašīnas. Volvo Truck Latvia darbība ir veiksmes stāsts jau kopš pirmās dienas, kad sākām šeit piedāvāt patiesi unikālas kravas automašīnas. Tāpēc esam ļoti gandarīti, ka spējam Latvijas klientus iepriecināt ar šādu īpaši komplektētu Volvo FH modeli. Šis piedāvājums iezīmē jaunu nodaļu Volvo Trucks darbībā un ir pirmais solis ceļā uz aizraujošu nākotni,” stāsta Endrjū O’Bruks (Andrew O’Brook), Volvo Truck Latvia rīkotājdirektors.

Šajos laikos viss strauji mainās – gan gadalaiki un ceļa apstākļi, gan biznesa vide valstī un ekonomiskā situācija pasaulē. Mainās arī tehniskie risinājumi un to iespējas, taču Volvo Trucks vērtības paliek nemainīgas – cilvēki un automašīnas, kam var uzticēties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.