Jaungulbenē vīrietim pārbraucis traktors, no kura pats izkritis

Vakar Jaungulbenē traumas guvis kāds vīrietis, kuram pārbraucis traktors, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis kādā saimniecībā, kur pagaidām nenoskaidrotos apstākļos 1982.gadā dzimis vīrietis izkritis no traktora, kas pēc tam viņam pārbraucis pāri. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Talsu novada Abavas pagastā uz ceļa Talsi-Stende-Kuldīga 1955.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna “Mitsubishi Galant” nobraukusi no ceļa braucamās daļas un ietriekusies akmenī. Negadījumā cietusi automašīnas vadītāja.

Savukārt Līgatnes novadā, ceļa Drabeši-Līgatnes papīrfabrika-Augšlīgatne 22.kilometrā 1979.gadā dzimušie sieviete ar automašīnu “Volkswagen Polo” nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā. Negadījumā cietusi automašīnas vadītāja un pasažieris – 2009.gadā dzimis zēns. Abi cietušie nogādāti slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums ar 10 cietušajiem. Rīgas reģionā reģistrēti 29 negadījumi, kuros cietuši trīs cilvēki.

Par agresīvu automašīnas vadīšanu vakar policija sodījusi 21 šoferi, informēja valsts policijā. Visi šoferi apturēti Rīgas reģionā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola vai narkotisko vielu reibumā apturēti astoņi vadītāji, no tiem visvairāk Latgales reģionā – četri. Pārējos reģionos pa vienam, savukārt Rīgas reģionā sodīts šoferis, kurš automašīnu vadījis narkotisko vielu reibumā.

Policija par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sodījusi 203 autovadītājus, no tiem 90 Rīgas reģionā, 44 Zemgales reģionā, 25 Vidzemes reģionā, 31 Latgales reģionā un 13 Kurzemes reģionā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.