Rīgas centrā ceļu satiksmes negadījumā cietis motocikla vadītājs

Rīgas centrā vakar ceļu satiksmes negadījumā cietis motocikla vadītājs, informēja Valsts policija.

13.janvāra un Gogoļa ielas krustojumā 1962.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Volkswagen”, uzbrauca 1977.gadā dzimušam motociklistam, kurš nogādāts slimnīcā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola informēja, ka motociklists guvis galvas smadzeņu satricinājumu un kājas traumu.

Savukārt Ilūkstes un Augusta Deglava ielas krustojumā, 1959.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu, uzbrauca gājējai, 2006.gadā dzimušai meitenei, bet mikroautobusa salonā traumas guvusi pasažiere – 1960.gadā dzimusi sieviete.

Meitene skrējusi pāri ielai, iespējams, šķērsojot ielu pie sarkanās gaismas. Lai arī mikroautobusu vadītājs centies nobremzēt, tomēr sadursme notikusi. Meitene guvusi galvas galvas traumu, ar aizdomām, ka ir galvas smadzeņu satricinājums, un krūškurvja traumu, ar aizdomām par ribu lūzumu. Meitene nogādāta Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā. Savukārt mikroautobusu pasažiere, strauji bremzējot mikroautobusam, guvusi kājas un galvas traumu, informēja Vītola.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī notikuši 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki.

Astoņi šoferi sodīti par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu Latvijā noformēti 249 administratīvā pārrāpuma protokoli.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.