Trīs automašīnu sadursmē cieš viens no autovadītājiem, bet citu pieķer reibumā

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos bojā gājuši divi cilvēki, informēja Valstspolicijā.

Garkalnes novadā, uz autoceļa Rīga-Veclaicene, automašīnai “Volvo” nobraucot no ceļa un apgāžoties, dzīvību zaudējusi 1956.gadā dzimusi sieviete. Slimnīcā ar traumām nogādāti 1950. un 1965.gadā dzimuši vīrieši.

Līdzīgs negadījums ar traģiskām sekām noticis arī Salas novadā, Sēlpils pagastā. Tur uz ceļa Aizkraukle-Jēkabpils pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot “Audi 100”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Notikuma vietā mira 1981.gādā dzimis vīrietis, bet 1983.gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Aizputē pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu “BMW 318”, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī. Negadījumā cieta 2000.gadā dzimusi meitene, kura nogādāta slimnīcā.

Sestdien Stopiņu novadā trīs automašīnu sadursmē cietis viens cilvēks, bet kāds autovadītājs pieķerts reibumā. Negadījums noticis Vālodzes ciemā, Institūta ielā. Tajā sadūrās automašīna “BMW”, kuru vadīja 1972.gadā dzimusi sieviete, automašīna “Mitsubishi Pajero”, kuru vadīja 1976.gadā dzimusi sieviete, un automašīna Audi, kuru vadīja 1954.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta “Audi” vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Tāpat noskaidrots, ka automašīnas “BMW” vadītāja bija reibumā. Viņas izelpā konstatētas 1,11 promiles alkohola.

Valstī kopumā vakar reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši desmit cilvēki, bet divi gājuši bojā.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 19 šoferi, kuri vadījuši transportlīdzekli alkohola reibumā. Pa sešiem Rīgā un Vidzemē, pa trim Zemgalē un Latgalē, bet viens pieķerts Kurzemē.

Autovadītājiem sestdien sastādīti 230 administratīvo pārkāpumu protokoli par ātruma pārsniegšanu, informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā tika sodīti 83 vadītāji, Zemgalē 75, Kurzemē 30, Vidzemē 28 un Latgalē 14.

Reģistrēti arī 19 šoferi, kuri vadījuši transportlīdzekli alkohola reibumā – Rīgas reģionā seši, arī Vidzemē seši, Zemgalē un Latgalē katrā pa trim un Kurzemē viens šoferis.

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.