Priecē autobusu uzņēmuma atbilde “iAuto” par vadītāja braukšanu pie sarkanās gaismas (+ VIDEO)

Autovadītājs iesūtīja iAuto.lv video, kuru mēs publicējām ar virsrakstu “Autobusa vadītājs šķērso krustojumu pie luksofora sarkanās gaismas (+ VIDEO)“. Video no reģistratora, kur 14.02.2019. Rīgā, Brīvības gatves un Silciema ielas krustojumā autobusa vadītājs iebrauc krustojumā pie sarkanās luksofora gaismas.

Lux Express Latvia komentārs: “Vēlamies izteikt pateicību automašīnas šoferim, kurš ir iesūtījis šo video. “Lux Express Latvia” redzējumā situācija, kad tīši tiek pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi, nav pieļaujama, jo rūpes par pasažieru drošību ir vissvarīgākās. Uzņēmums konkrēto gadījumu izskatīs individuāli un pārrunās ar attiecīgā autobusa vadītāju.”

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: “Loģisks un pozitīvs iznākums. Turklāt domāju, ka šādu pārkāpumu publiska apspriešana ir daudz efektīvāka par policijas uzliktu sodu. Jo tas ļauj katram no mums domāt, vai tas bija pareizi darīts vai nē. Mums ir ļoti daudz video ar pārkāpumiem, bet daudzus mēs nepublicējam, jo tās vairāk ir izņēmuma situācijas, vai arī nerada būtiskus draudus sabiedrības drošībai. Šo video publicējām tieši tā iemesla dēļ, ka šādi pilsētā brauc autobusa vadītājs, kurš pārvadā pasažierus un ir atbildīgs arī par viņu veselību un dzīvību. Tāpēc aicinu visus lasītājus ziņot un sūtīt video materiālus, kur notiek sistemātisks apdraudējums.”

Ja arī Tev ir VIDEO (no reģistratora, no mobilā),vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti publikācijai iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem Facebook, vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

No mums dāvanā ir jaunākais ikgadējais žurnāls-katalogs “Latvijas Gada auto 2018”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.