“Clean R” komentē sastumto sniegu pirms neregulētas gājēju pārejas Asaru prospektā (+ FOTO)

iAuto šā gad 9.februārī publicējām materiālu “Gājēju pāreja Asaru prospektā Jūrmalā, ko varētu darīt labāk (+ VIDEO)” pamatojoties uz portāla lasītāja iesūtīto informāciju!

Lūk, kā tas izskatījās 5.februārī 2019:

Rezultātā saņēmām Jūrmalas domes pārstāves komentāru 12.02.2019: “Jau šobrīd ceļu uzturētājam līgumā ir noteiktas stingras prasības sniega tīrīšanai. Jāatzīst, reizēm uzturētāja darbā tiek konstatētas nepilnības, tādos gadījumos pašvaldība ceļu uzturētājam izsaka aizrādījumu un nākas atgādināt par līguma nosacījumiem. Arī konkrētajos gadījumos ceļu uzturētājam tika izteikts aizrādījums…. Vietās, kur starp ielas braucamo daļu un ietvi ir zaļā zona, pieļaujama sniega vaļņa veidošanās šajā zonā, neierobežojot redzamību. Vietās, kur ietves robežojas ar ielas braucamo daļu, sniega vaļņi veidojami brauktuvei pretējā ietves pusē. Ceļu uzturēšanas darbus veic SIA “Clean R””. 

Vairāk var lasīt “Jūrmalas dome sola sakārtot gājēju pāreju uz Asaru prospekta; “Clean R” tika izteikts aizrādījums“.

5.02.2019. Foto: iAuto

18.02.2019. iAuto redakcija saņēma “Clean R” Teritoriju un telpu uzkopšanas departamenta vadītāja Ģirta Baltruma komentāru: “Pateicamies par vērību. Šobrīd esam sniega valni novākuši. Lai arī vaļņa augstums nepārsniedza metra augstumu, turpmāk stumsim sniegu uz pretējo ielas pusi, kur uz nakti mājas iedzīvotāji novieto automašīnas. Jāpiebilst, ka parasti redzamību šajā vietā vairāk ierobežo ielas malā novietotās automašīnas.”

19.02.2019. Foto: iAuto

Ļoti labi, ka dotā situācija tika atrisināta un cerēsim, ka šajā vietā tā neatkārtosies! 

Aicinām Jūs aktīvi līdzdarboties! Ja arī Tev ir VIDEO (no reģistratota, no mobilā),vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem Facebook, vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

19.02.2019. Foto: iAuto

19.02.2019. Foto: iAuto

19.02.2019.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.