Elektriskais palīgs HopOn „pēdējai jūdzei” (+ FOTO)

Vācu uzņēmums Carit Automotive izstrādājis elektrisku transportieri, kas lieti noderēs dažādiem dienestiem, kam jāpārvieto smagumi vai preces līdz klienta dzīvesvietai.

HopOn atgādina dzelzceļa stacijās redzētos kravas ratiņus un patiesība nav tālu – tā tiešām ir platforma līdz 250 kg kravai, kas aprīkota ar elektromotoru un askētisku vadītāja vietu. Pieejamas vairākas modifikācijas un divi garumi: mazākais 2 m variants spēj transportēt standarta eiropaleti, lielākais ar 3,20  garumu – divas eiropaletes.

Transportlīdzeklis var pārvietoties ar maksimālo ātrumu 30 km/h, taču paredzēts arī enerģiju taupošāks variants, kas nepārsniegs 20 km/h. Klients var pasūtīt 1,7 kW (2,5 ZS) vai 3,0 kW (4 ZS) motoru un bateriju, kas nodrošinās gaitas rezervi no 25 līdz 90 km.

No praktiskām lietām jāatzīmē HopOn funkcija, kas ļauj nolocīt vadības statīvu, tādejādi  divmetrīgais variants saraujas līdz 84×60 cm (platums/augstums) un ir ērti ievietojams nelielā kravas furgoniņā vai universālā.

Carit rīkotājdirektors Andreass Knapheide atklāj, ka Minsteres uzņēmums šogad plāno uzbūvēt 200 transportlīdzekļus, bet 2023. gada pirmajā pusē tam vajadzētu pieaugt līdz 300 vienībām šajā laika posmā.

Foto: Carit

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.