Kas ir minirallijs un ar kādiem auto tajā var piedalīties? (+ VIDEO)

Gaidot jauno Minirallija sezonu, lai noskaidrotu, kas šī īsti ir par autosporta disciplīnu un ar kādiem auto tajā var piedalīties, kopā ar Normundu Rutuli devāmies uz Ropažiem, kur notika Minirallija diena.

 

Sestdien, 7. maijā, ar minirallija dienu Ropažos tika ieskandināta jaunā minirallija sezona. Vienlaikus ar sezonas ieskandināšanu organizatori ir priecīgi paziņot, ka minirallijs pirmo reizi vēsturē ieguvis galveno atbalstītāju – ERST Finance.

Minirallijs pēdējo gadu laikā piedzīvojis pamatīgu uzplaukumu, katru gadu uz starta pulcējot arvien lielāku dalībnieku skaitu. Vienlaikus ar dalībnieku skaitu audzis arī skatītāju un interesentu loks, kas ļāvis amatieru seriālam piesaistīt arī pilnīgi jaunu galveno atbalstītāju. Tādējādi tautā iemīļoto seriālu šajā sezonā oficiāli sauks par ERST Finance minirallija kausu.

Latvijas Automobiļu federācijas Standarta automobiļu komisijas vadītājs Eduards Kalve, kurš komisijas ietvaros atbild arī par ERST Finance minirallija kausu, atzīst, ka “šis ir vēsturisks notikums, jo minirallijam līdz šim nav bijis sezonas galvenā atbalstītāja. Katra minirallija posma organizatoram atbalsts ir ļoti svarīgs, jo, plānojot pasākumu, tiek nobraukti ļoti daudzi kilometri, kas nozīmē arī ļoti daudz litrus degvielas. Katrā posmā dalībniekus priecēs ERST Finance specbalva”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.