Ar telti uz jumta – Porsche 911 der arī tūrismam (+ FOTO)

Porsche 911 nepērk, lai dotos garos ceļojumus un vēl mazāk – lai izmantotu to naktsmāju iekārtošanai, bet, kā izrādās, visi tā nedomā.

Kāds amerikānis atklājis, ka viņa tīrasiņu sporta auto Porsche 911 Carerra 4S noder pavisam citiem nolūkiem nekā to paredzējis ražotājs. Viņš ar vācu sporta auto devies ceļojumā, kas ilgst nu jau vairāk nekā 50 dienas.

Spriežot pēc Instagram ierakstiem, viņš ceļo kopā ar sievu un suni un šajā laikā pabijis gan kalnainos apvidos, gan mežainās un ne tik viegli piebraucamās vietās, taču Porsche nekad nav pievīlis, turklāt automobiļa konstrukcija izrādījusies piemērota tam, lai naktsguļu teltī varētu iekārtot uz tā jumta. Amerikānis neslēpj, ka sākumā ceļojumā plānojis doties ar savu Range Rover, taču izrādījies, ka telti uz apvidnieka jumta nevar uzstādīt, pirms neiegādājas dārgu papildaprīkojumu.  

Pēc tam autovadītājs nolēma aprīkot ar telti savu Porsche 911. Pārsteidzoši, taču sporta auto nebija vajadzīgs nekāds papildu aprīkojums, lai jumtu pārvērstu par novietni naktsmājām.

Ceļojums turpinās nu jau gandrīz divu mēnešu garumā un pateicoties pilnpiedziņai, atpūtniekiem izdevies apmeklēt daudzas skaistas vietas, ieskaitot smiltīm un sniegiem klātus apvidus.

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/996roadtrip/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.