Jūrmalā kāds “iešņaucis” baltās līnijas, bet Gulbenē – uzstādījis spoguļus, lai pucētos (+ FOTO)

Izskatās pēc narkomānu darbiem vai 1.aprīļa joka, vai ne? Diemžēl abos gadījumos redzama reālā situācija uz mūsu pašvaldību ceļiem!

Jūrmalā (un gan jau arī citur – izņemot Rīgas pašvaldību, kur tiešām 931.ceļa apzīmējums pārsvarā ir atbilstošs Latvijas normatīvam) gājēju pārejas līnijas šādi pavasaros izskatās ne vienā vietā vien, dīvaini tikai, ka laikmetā, kad automašīnas drīz brauks bez vadītāja palīdzības un droni gatavi pārvietot pa gaisu arī cilvēkus, neatrodas krāsa, kas varētu izturēt Latvijas ziemu.

Attēlā redzama Jūrmalas dome

Joks nav arī Gulbenes spoguļi – tie paredzēti, lai uzlabotu satiksmes drošību trīs krustojumos, taču nelielā izmēra dēļ tos lielākā daļa autobraucēju pat nav pamanījuši, bet tie kas pamanījuši, nekad neriskēs uz šo nelielo ripiņu paļauties.

Jautājums gan paliek – kādēļ bija jāizlieto nauda par šiem spoguļiem, ja reāla labuma no tiem nav – vai tiešām priekš pucēšanās, kur spoguļoties?

Gulbene

Gulbene. Redzi? Foto: iAuto.lv

Gulbene Foto: iAuto.lv

iAuto jau rakstīja Rīgā “zebras” vēl baltas, bet Jūrmalā nodilušas jau 14.februārī 2019 (+ FOTO), turklāt šādas gājēju pārejas (931.ceļa apzīmējums) Jūrmalā izskatījās 14.februārī.

 

Dubultu prospekts ar skatu uz Jūrmalas pašvaldības policija ēku un Dubultu staciju

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.