Baltezerā aiztur autozagli ar Igaunijā nozagtu BMW X6 (+ VIDEO)

16. janvāra naktī Valsts policija saņēma informāciju no Igaunijas policijas par to, ka Igaunijā ir nozagta automašīna BMW X6 un autozaglis ar spēkratu jau atrodas Latvijā.

Tika noskaidrots, ka noziedznieks ar automašīnu pārvietojas Baltezera virzienā. Valsts policijas dežūrdaļa apziņoja visas tuvākās policijas ekipāžas, kas atradās netālu no šīs vietas.

Pamanot tuvojošās policijas ekipāžas, šoferis uzsāka bēgšanu, taču drīz vien Baltezerā tika aizturēts. Aizturēšanas operācija noritēja veiksmīgi un tā tika īstenota, sadarbojoties VP Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljonam, VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 2. biroja 3. nodaļai, VP Starptautiskās sadarbības pārvaldei un Ādažu pašvaldības policijai.

Aizturētais tika izdots Igaunijai. Vakar, 27. janvārī, Igaunijas likumsargi ieradās pēc nozagtā spēkrata, lai to atdotu likumīgajam īpašniekam. “Mēs izsakām pateicību pateicību Latvijas policijai par operatīvo rīcību. Apmēram astoņos no rīta Latvijas policisti apturēja automašīnu, pie kura stūres bija 24 gadus vecs Lietuvas pilsonis,” informēja Pihjas prefektūras Kriminālpolicijas biroja smagu noziegumu izmeklēšanas dienesta vadošā izmeklētāja Jana Zolotarjova.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.