Pirmais “MINI” hibrīda modelis pircējus sasniegs nākamgad

“BMW Group” ietilpstošā britu kompānija “Mini” strādā pie hibrīdmodifikācijas projekta, kas par ražošanai gatavu modeli pārtaps līdz 2017.gadam. Apliecinājums tam ir pirmie jaunā modeļa attēli, ko publicējis izdevums “Motoringfile.com”.

“Countryman E” izgatavots uz krosovera “Countryman” jaunās paaudzes modeļa bāzes un aprīkots ar hibrīdiekārtu no minivena BMW 2-Series Active Tourer. Tās sastāvā iekļauts 1,5 litru trīscilindru benzīna motors, sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba un elektromotors, kas stiprinās pie aizmugurējās ass. Sistēmas kopējā jauda ir 224 Zs un elektriskā režīmā krosovers varēs nobraukt nepilnus 40 km. Tāpat kā “BMW” minivens, arī “Mini” krosovers baterijas varēs uzlādēt, pieslēdzoties pie mājas elektrotīkla.

“Mini Countryman” jaunās paaudzes modelis (F60) būs garāks un platāks par savu priekšteci, kā arī apveltīts ar lielāka izmēra bagāžas nodalījumu. Krosovera motoru piedāvājumā būs jau pieminētā hibrīdiekārta, divu litru četrcilindru turbo benzīna agregāts ar 192 Zs jaudu un 150 Zs jaudīgs dīzelis ar tādu pašu darba tilpumu.

Plānots, ka “Mini Countryman” jaunās paaudzes modelis tiks parādīts šī gada rudenī, bet tirdzniecībā tas nonāks 2017.gadā. 

Foto: Motoring.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.