Īsa iepazīšanās ar jaudīgo “Renault Megane R.S.” (+ FOTO)

iAuto.lv apskata Renault Megane R.S. – sportisku hečbeku, ko franču kompānija laida klajā kā 2018.gada jaunumu.

Renault Megane R.S. ir 2018. gada jaunums. Sportiskais hečbeks apgādāts ar jaunu 1,8 litru benzīna turbo motoru, kas attīsta 279 Zs jaudu un 390 Nm griezes momentu. Megane R.S. spēka agregātu var kombinēt ar manuālo vai dubultā sajūga transmisiju, 100 km/h automašīna var sasniegt 5,8 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 255 km/h.

Automobilim tiek uzstādīta šasija ar sporta piekari un stingriem, taču pietiekami komfortabliem amortizatoriem, 4Control sistēma ar piestūrējošajiem aizmugures riteņiem, Launch Control ātrā starta sistēma (ar divsajūgu kārbu – Multi Change Down funkcija).

R.S. modeli var atpazīt pēc zīmīgajiem priekšējiem papildlukturiem, kas veidoti no trīs moduļiem un atgādina rūtoto finiša karogu.

Salonā ir sporta sēdekļi ar sarkanām nošuvēm, ādas/alkantara apdares sporta stūre, priekšējais panelis ar vertikālu multimediju sistēmas ekrānu un ciparu mērinstrumentu bloku.

Renault Megane R.S. Foto: iAuto.lv

Interesanta ekstra ir R.S. Monitor, kas sportiskas braukšanas cienītājiem ar Bluetooth un viedtālruņa vai GoPro kameras palīdzības uzņemtos „ātros apļus” var parādīt uzreiz mašīnas R-Link-2 displejā vai interneta platformā R.S. Replay, kur tos var salīdzināt ar citu Megane R.S. braucēju rezultātiem. Šo funkciju mums gan neizdevās pārbaudīt.

Renault Megane R.S. Foto: iAuto.lv

Renault Megane R.S. Foto: iAuto.lv

Renault Megane R.S. Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.