Red Bull Toro Rosso Honda atklāj STR13 (+ FOTO)

Barselonā, Katalonijas trasē, Honda un tās jaunais partneris Scuderia Toro Rosso atklāja savu jauno Formula 1 sacīkšu automobili STR13, kas aprīkots ar Honda RA618H spēka agregātu

Atklājot jauno sacīkšu auto modeli, ar ko šāgada FIA F-1 Pasaules čempionātā brauks Pjērs Gaslijs [Pierre Gasly] un Brendons Hārtlijs [Brendon Hartley], Red Bull Toro Rosso Honda pievienojas pārējām deviņām F1 komandām, lai Barselonas trasē piedalītos pirmssezonas testa braucienos astoņu dienu garumā tieši pirms sacīkšu sezonas sākuma, kas paredzēts 25. martā Melburnā, Austrālijā.

Francs Tosts [Franz Tost], Scuderia Toro Rosso Team komandas direktors
“Es patiešām gaidu šīs jaunās sezonas sākumu un mūsu komandas ieiešanu jaunā laikmetā sadarbībā ar Honda. Toro Rosso šis ir lielisks laiks, jo iepriekš mums nav bijis sava motoru piegādātāja, tādēļ sadarboties ar ražotāju ar tādu vēsturi, kāda ir zīmolam Honda, būs lieliski. 2018. gada sezonai mums ir arī divi kvalificēti iesācēji. Viņi gan nav pavisam jauni dalībnieki, jo gan Pjērs, gan Brendons jau pērn mūsu komandas sastāvā piedalījās vairākās sacīkstēs, taču šī būs viņu pirmā pilnā sezona pirmajā formulā.

Abi piloti mums pievienojas kā čempioni, jo Pjērs 2016. gadā uzvarēja GP2 (tagad F2) čempionātā, savukārt Brendons ir divkārtējs Pasaules izturības sacensību un Lemānas 24 stundu sacīkšu uzvarētājs. Esmu pārliecināts, ka tad, ja nodrošināsim viņus ar konkurētspējīgiem automobiļiem, viņi trasē spēs sasniegt augstus rezultātus. Pie STR13 mēs strādājām ļoti nopietni, un esmu priecīgs, ka mums nebūs pārāk ilgi jāgaida, lai redzētu to trasē. Sezona ir sākusies… Lai veicas!!

Katsuhide Morijama, Honda Motor Co., Ltd. Zīmola un komunikācijas vadītājs
“Priecājos redzēt, ka mūsu jaunais automobilis, kura projektēšanas un izgatavošanas grafiks bija ļoti saspringts, ir šeit un gatavs startēt ziemas testos. Visu cieņu darbam, ko ieguldījis Honda un Scuderia Toro Rosso personāls, kas ir spējis ļoti labi sadarboties, īsajos ziemas mēnešos izstrādājot STR13 šasiju un RA618H spēka agregātu.

Tagad mums ir tikai astoņas dienas laika, lai savu darbu novērtētu trasē un lai mēs būtu gatavi gaidāmajai sezonai. Mēs augstu novērtējam lielo atbalstu, ko sniedz mūsu fani, un ceram, ka viņiem būs patīkami mūs vērot sacenšamies ar citiem šā gada čempionātā.”

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.