Toms Macuks izcīna 13.vietu sezonas pirmajās motokrosa sacīkstēs

Viens no vadošajiem Latvijas un Baltijas motosportistiem Toms Macuks pagājušajā nedēļas nogalē veiksmīgi aizvadīja šīs sezonas pirmās motokrosa sacīkstes, piedaloties Holandē notiekošajā “Dutch Masters of Motocross” čempionāta pirmajā posmā.

50 dalībnieku konkurencē Macuks izcīnīja ievērojamo 13.vietu MX1 klasē, sacenšoties ar pasaules labākajiem braucējiem. Uzvaru sacensībās izcīnīja četrkārtējais pasaules čempions Džefrijs Herlings.

“Šo sacensību mērķis bija sagatavoties gaidāmajam “ADAC MX Masters” čempionātam, kurā šogad plānoju aizvadīt pilnu sezonu. 13.vietu vērtēju kā lielisku sasniegumu. Esmu gandarīts, ka pēc salīdzinoši maz aizvadītiem treniņiem, tik sarežģītā trasē ar pasaules mēroga konkurentiem man izdevās iekļūt TOP20! ” stāsta Toms Macuks.
Sacensības Latvietis aizvadīja ar KTM modeļa standarta motociklu.

Spēcīgākā Vācijas čempionāta “ADAC MX Masters” pirmais posms norisināsies 21. un 22. aprīlī. Dalību sacensībās apstiprinājuši tādi pasaulē pazīstami braucēji kā Max Nagl, Hunter Lawrence un arī Latvijas motokrosa braucējs Matīss Karro.

Iespējams šajā sezonā Tomu Macuku varēsim redzēt arī kādā atsevišķā Eiropas un Pasaules čempionāta posmā. Sportista aktivitātēm iespējams sekot līdzi sociālajos tīklos instagram (@tomsmacuks) un facebook (facebook.com/toms.macuks).

Toms Macuks visas komandas vārdā izsaka pateicību saviem atbalstītājiem – KTM Latvija, ūdensmotociklu parkam Wavelet un sporta kompleksam 333!

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.