Virši-A DUS pieejams bezmaksas bezvadu internets

Šogad lielākais pašmāju degvielas tirgotājs „VIRŠI-A” veic aktīvu degvielas uzpildes staciju (DUS) modernizāciju, kuras ietvaros septiņas DUS ir aprīkotas ar bezmaksas bezvadu internetu.

Jānis Riekstiņš, „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs: „Saskaņā ar jaunākajiem EUROSTAT datiem 72% Latvijas mājsaimniecību ir pieejams internets. Tomēr, pieaugot mobilo ierīču popularitātei, palielinās pieprasījums internetam piekļūt arī sabiedriskās vietās visā Latvijā. Reaģējot uz šo tendenci un ņemot vērā “VIRŠI-A” DUS pārklājumu, esam iecerējuši palielināt bezmaksas bezvadu interneta vietas Latvijas reģionos. Pirmajā posmā esam aptvēruši septiņus “VIRŠI-A” DUS visā Latvijā, bet ar laiku degvielas uzpildes staciju skaits ar WiFi piekļuves punktiem tiks palielināts!”

Šobrīd iespēja piekļūt bezmaksas bezvadu internetam ir „VIRŠI-A” DUS „Pūre”, „Valdaiši” (Tukums), “Krustpils”, „Ragana”, „Sērene”, „Ādaži”, „Valle” un „Ilgas” (Daugavpils).

VIRŠI-A Foto: Publicitātes attēls

Par VIRŠI-A

AS “VIRŠI-A” ir lielākais pašmāju degvielas tirgotājs ar pilna servisa un pašapkalpošanās degvielas uzpildes staciju tīklu visā Latvijā. Kopumā „VIRŠI-A” ir 49 degvielas uzpildes stacijas, un uzņēmums nodarbina vairāk nekā 340 darbiniekus. Kompānija darbojas kopš 1995.gada, un šo gadu laikā kļuvusi par vienu no pieredzes bagātākajiem uzņēmumiem nozarē. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.