Seši karstākie jaunumi aktīvās atpūtas cienītājiem! (+ foto)

Jau piektdien, 24. martā, Ķīpsalā durvis vērs četras izstādes „Atpūta un sports 2017”, „Medības un makšķerēšana 2017”, „Motocikls 2017” un „Baltic Boat Show 2017”, kas piedāvās dažādas preces atpūtai, sportam un tūrismam. Lai neapmaldītos plašajā piedāvājumā, lūk, seši jaunumi, ko nepalaid garām!

SUP dēlis ar pedāļiem un stūri
SUP jeb stāvairēšana ir pasaulē visstraujāk augošais sporta un aktīvās atpūtas veids, tādēļ arī „Baltic Boat Show” būs plašs SUP dēļu piedāvājums. Taču ko darīt, ja supot gribas, bet nesanāk? Lietuviešu uzņēmums „Baidares” par to ir padomājis un izstādē prezentēs jaunumu Baltijas tirgū – SUP dēli ar pedāļiem un velosipēdam līdzīgu stūri ¬– “Hobie Mirage Eclipse”. Tie ir piemēroti pat iesācējiem!

Unikāla veloslēdzene ar smakojošu pārsteigumu garnadžiem
Tuvojas siltais laiks, kad sarosīsies gan plašā velosipēdu saime, gan, diemžēl, arī garnadži. Latvijas uzņēmums „AM Locks’’ ir izgudrojis inovatīvu risinājumu – veloslēdzeni „S-lock”, kas pildīta ar šķidru, smakojošu vielu koncentrātu – vecas olas, puvuši sīpoli un pat fekālijas. Vari iztēloties, kas notiks, ja zaglis pārgriezīs slēdzeni? Garnadzis tiks apšļākts ar smirdīgo vielu maisījumu, radot nepanesamu diskomfortu, tādējādi atturot zagli no zādzības.

Dunči kā mākslas darbi
Ja proti novērtēt kārtīgu mantu, tad lietuviešu meistara Marko darinātie naži ir domāti tieši tev! Katrs duncis ir unikāls un neatkārtojams meistardarbs, kas izskatās it kā atceļojis no kādas senas ieroču kolekcijas. Katram duncim ir sērijas numurs un meistara atšķirības zīme. Dunči ir gatavoti tikai no augstākās kvalitātes materiāliem un metāla – Damaskas tērauda, tīģeļtērauda, kalta nerūsējošā tērauda u. c.

Pasaulē pirmais ūdensdrošais mūzikas atskaņotājs
Vēlies ballīti uz ūdens? Tagad tas ir iespējams, jo „Red Paddle Co” izstādē prezentēs pasaulē pirmo ūdensdrošo stereo mūzikas atskaņotāju “FUSION STEREOACTIVE™”! Tas nav tikai standarta Bluetooth atskaņotājs, tam ir IPx7 ūdens izturības klase. Turklāt atskaņotājs negrimst, un to var droši pievienot ikvienam SUP dēlim, kajakam, kanoe, laivai vai pat džakuzi vannai. Atskaņotājs ir guvis jau vairākas atzinības un balvas kā šīs sezonas inovatīvākais produkts atpūtai uz ūdens! Tagad savu iemīļoto mūziku pat uz ūdens klausies kaut vai 20 stundas no vietas!

Velosipēdi drošai bērnu pārvadāšanai
Bērnu drošība pirmajā vietā! Veikals „Simple Bike Store” izstādē prezentēs jaunumu Latvijas tirgū – Dānijā ražotus velosipēdus “Triobike Cargo Mono”, kas paredzēti bērnu pārvadāšanai. Bērnam, vai pat diviem, brauciens šajā velosipēdā būs tīkams un ērts! Nāc un izmēģini!

Ekskluzīvs Latvijā radīts dizaina motocikls
Pirmoreiz rampas ugunis ieraudzīs ekskluzīvs dizaina motocikls „Night Nomad”, kas tikko izripojis no motociklu dizaina meistardarbnīcas „Metalhammers”. Melnā dzelzs rumaka pamatā ir izmantots 2012. gada “Harley Davidson” motocikla modelis “Road Glide”, to rotā 26 collu liels priekšējais ritenis, īpaši veidota stūre, pašu taisīts metāla kāju balsts čūskas veidolā. Šis eksemplārs lieliski iederētos pat “Discovery Channel” tūninga raidījumos!

Kā zināms, no 24. līdz 26. martam izstādēs Ķīpsalā varēs apskatīt, uzzināt un izmēģināt visdažādākās preces aktīvai atpūtai un sportam, makšķerniekiem un medniekiem, jaunākos jahtu un motociklu modeļus, ieklausīties speciālistu ieteikumos un vērot sporta paraugdemonstrējumus un sacensības. Un vēl – līdztekus ekspozīcijai pirmoreiz notiks Fitnesa dienas Ķīpsalā, kas piedāvā atklātās lekcijas (25. martā) un dažādas fitnesa nodarbības (26. martā) kā iesācējiem, tā arī pieredzējušiem sportistiem bez papildu maksas! Uzzini, izmēģini un iedvesmojies!

 

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.