Akcija: Pastāsti par savu sapņu auto un vizinies ar BMW 750

Ja viens no taviem nākamā gada mērķiem ir tikt pie jauna auto, tad pastāsti par kādu auto tu sapņo un svētkos vizinies ar jaunākā modeļa 7. sērijas BMW.

Decembrī autosalons BALTIE ikvienam, kurš domā par mazlietota vai jauna auto iegādi nākamgad, dāvina iespēju pavadīt dienu ar ekskluzīvo BMW 750.

Pastāsti pret kādas markas un modeļa auto nākotnē vēlētos nomainīt savu esošo spēkratu, aizpildot anketu autosalona BALTIE mājas lapā. Kamēr BALTIE sagatavos informāciju par izvēlētā auto piedāvājumu un iespējām īstenot tavu sapni, tu vienu dienu varēsi baudīt bezrūpīgu piedzīvojumu, vizinoties ar elegantu BMW 750.

Dāvanā saņemsi arī ekskluzīvu VIP servisu – privāto šoferi, kurš nogādās tevi jebkurā galamērķī un rūpēsies, lai vari novērtēt patiesu komfortu, neuztraucoties par vajadzību sēsties pie stūres. Dari visu, ko vēlies, bet ar stilu – brauc ikdienas gaitās, sarīko aizraujošu izbraucienu draugiem vai arī eleganti pavadi vakaru pilsētā.

BMW 750 Foto: Publicitātes attēls

12. un 19. decembrī no visām autosalona BALTIE mājas lapā aizpildītajām anketām, BALTIE izraudzīsies divus veiksminiekus, kuri varēs gūt jaunus iespaidus, vizinoties ekskluzīvā BMW 750. Turklāt bonusā – iespēja atpūsties no svētku steigas SPA centrā.

Sniedzot informāciju anketā, tu neuzņemies nekādas saistības, un šī informāciju tiks izmantota tikai, lai sagatavotu pārskatu par konkrētā auto pieejamību un tirgus cenu.

BMW 750 Foto: Publicitātes attēls

BMW 750 Foto: Publicitātes attēls

BMW 750 Foto: Publicitātes attēls

BMW 750 Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.