Ford Motorcraft serviss aicina uz bezmaksas diagnostikas dienu 15.jūnijā

Trešdien no plkst. 17.00-20.00 “Inchcape Motors Latvia” autocentrā, Skanstes ielā 4a visiem Ford automobiļu īpašniekiem, kuriem beidzies garantijas laiks, būs iespēja pārbaudīt savus spēkratus autorizētā Ford servisā un iepazīties ar Ford Motorcraft servisa pakalpojumu klāstu.

Bezmaksas automašīnu diagnostika tiks veikta rindas kārtībā, auto īpašniekam būs iespēja piedalīties darba procesā, kā arī konsultēties ar Ford servisa profesionāļiem.

Papildus bezmaksas diagnostikai visiem Ford pēcgarantijas īpašniekiem būs sagatavoti arī citi īpašie piedāvājumi, piemērām:

• Iegādāties orģinālās Motorcraft loga slotiņas ar 25% atlaidi un Motorcraft eļļu 5W-30 5 litri ar Ford orģinālo vasaras logu šķidruma koncentrātu = 4 litri vējstikla šķidrumu dāvanā tikai par 27.50 EUR;
• Iegādāties budžeta riepas Premium riepas par pievilcīgām atlaidēm;
• Iegādāties jauno riepu komplektu un veicot to maiņu mūsu servisā nodrošinām bezmaksas riepu glabāšanu;
• Iegūt speciāli Tev sagatavosim tāmi vēl par zemāku cenu, nekā parasti Motorcraft piedāvā ikdienā, ja tavam pēcgarantijas Fordam pēc diagnostikas konstatēs, ka ir nepieciešams remonts.

Par pasākumā gaisotni rūpēsies Latvijā plaši pazīstamais un asprātīgākais ziņu vadītājs Ģirts Timrots. Pasākums nepaliks arī bez pārsteigumiem un dāvanām – katram dalībniekam būs iespēja laimēt vienu no trīs bezmaksas ekonomiskajām apkopēm pilnīgi bez maksas, kā arī iekļūt to 3 laimīgo sarakstā, kuriem būs iespēja aktīvi atpūsties kartinga 333 trasē.

Ford Motorcraft klientiem nodrošina tādus pakalpojumus kā ekonomiskā apkope gan vieglajiem automobiļiem, gan komerctransportam, riepu serviss un riepu piedāvājumi pārbaude pirms tehniskās apskates un īpašas cenas turpmākiem remontiem, ja tie ir nepieciešami tehniskās apskates iziešanai CSDD, kā arī fiksētas cenas visvairāk pieprasītiem remontiem. Visus darbus veic profesionālie Ford mehāniķi, kuri izmanto mūsdienīgu diagnostiku un instrumentus, visi darbi tiek veikti saskaņā ar ražotāja stingrajām prasībām. Ford Motorcraft serviss piedāvā arī kvalitatīvas oriģinālas Motorcraft rezerves daļas.

Lai pēcgarantijas Ford īpašniekiem būtu vieglāk orientēties Ford servisa pakalpojumu klāstā un cenās, pieprasītāko remontu piedāvājums ar ir pieejams mājaslapā. Remonti ir paredzēti gan vieglajiem automobiļiem, gan komerctransportam un to cenā ietilps gan darbs, gan rezerves daļas. Tas ir veids kā iegūt kvalitatīvu servisu un apkopi par sapratīgu cenu Ford automobiļiem, kuriem jau beidzās garantijas periods.
Nav svarīgi, cik gadus un cik kilometrus ir nobraucis Jūsu uzticīgais Ford, neviens cits to tik labi nepārzinās, kā oficiālais Ford serviss Inchcape Motors Latvia.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.