Sestdien avārijā Engures novadā bojāgājušais braucis ar dienu iepriekš nozagtu mašīnu

Vīrietis, kurš sestdien gāja bojā divu auto sadursmē Engures novadā, pārvietojies ar dienu iepriekš nozagtu transportlīdzekli, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka “BMW” aizdzīts Tukumā vēlā piektdienas vakarā, kad arī sākta tā meklēšana. Nākamajā dienā automašīnu turpināja meklēt arī citās pilsētās, arī Dobelē, taču pirms plkst.18 nozagtā mašīna iekļuva traģiskajā negadījumā uz šosejas Rīga-Ventspils.

VP skaidro, vai bojāgājušais pats arī ir nozadzis automašīnu. Tāpat tiks veiktas ekspertīzes, lai noskaidrotu, vai vīrietis ir bijis alkohola reibumā. Netiek izslēgts, ka auto zaglis ir auto īpašnieces paziņa.

Jau ziņots, ka sestdien plkst.17.48 Engures novada Smārdes pagastā, autoceļa Rīga-Ventspils 55.kilometrā, kāds vīrietis, vadot automašīnu “BMW”, pagaidām nenoskaidrotu apstākļu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretim braucošo automobili “Volkswagen Passat”.

Šajā ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā 1998.gadā dzimušais auto “BMW” vadītājs. Negadījumā cieta automašīnas “Volkswagen Passat” vadītājs un pasažiere, kura ar traumām nodota mediķu aprūpē.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.