Septiņvietīgo “Ford S-Max” jau var pasūtīt (+ foto)

“Ford” kompānija izvedusi tautās minivena “S-Max” jauno paaudzi, Vācijā tas maksās no 30 150 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Interneta mediji vēsta, ka “Ford” kompānija atklājusi pieteikšanos minivena “S-Max” iegādei. Otrās paaudzes modelis izgatavots uz jaunās paaudzes “Ford Mondeo” bāzes un pēc izskata līdzinās modernizētajam “Focus” un “Fiesta.”

Foto: Publicitātes foto

Bāzes versijas (160 ZS, benzīns) komplektācijā jau no rūpnīcas iekļauta automātiskā divu zonu klimatkontroles sistēma, sporta sēdekļi un automātiskā ārkārtas bremzēšanas sistēma.

Foto: Publicitātes foto

“S-Max” dārgākās versijas var būt aprīkotas ar elektriski regulējamiem otrās un trešās rindas sēdekļiem, turklāt pirmajai rindai var būt arī ventilācijas un masāžas funkcijas, sānu gaisa drošības spilveniem aizmugures pasažieriem un bagāžnieka vāka pacelšanas/nolaišanas mehānisma elektropievadu, ko iedarbina pašūpojot kāju zem aizmugures bufera. No papildaprīkojuma saraksta varēs izvēlēties trešo sēdekļu rindu, kas piecvietīgo minivenu pārvērš par septiņvietīgu transportlīdzekli.

Foto: Publicitātes foto

Klientiem tiks piedāvāti četri dīzeļdzinēji ar 120 līdz 210 Zs jaudu, bet benzīna motorus pārstāv 1,5 litru 160 ZS un 2,0 litru 240 ZS agregāti. Ražotājs ziņo, ka modernizēto agregātu apetīte samazināta vidēji par 7 procentiem.

Foto: Publicitātes foto

Dzinējus varēs kombinēt ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko “PowerShift” divsajūgu pārnesumkārbu. Interesanti, ka līdztekus priekšpiedziņas variantam, “S-Max” pirmoreiz būs pieejams arī pilnpiedziņas modifikācijā.

Foto: Publicitātes foto

Dīleru centros jaunais “Ford S-Max” nonāks septembrī. Salīdzinājumā ar pirmās paaudzes modeli, jaunā “S-Max” cena pieaugs vien par 160 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.